Erikokoiset kakkupohjat
Pieni kakku
3 Munaa
1 dl Sokeria
1 dl Vehnäjauhoja
1/2 dl Perunajauhoja
1 tl Leivinjauhetta
N.12 henkilölle
4 Munaa
1 1/2 dl Sokeria
1 1/2 dl Vehnäjauhoja
1/2 dl Perunajauhoja
1 tl Leivinjauhetta
Vuoka: Pyöreän vuoan halkaisija 22-24cm
N.18 henkilölle
6 Munaa
2 dl Sokeria
2 1/2 dl Vehnäjauhoja
1/2 dl Perunajauhoja
1 tl Leivinjauhetta
Vuoka: Pyöreän vuoan halkaisija 24-26cm
N.24 henkilölle
8 Munaa
3 dl Sokeria
3 1/2 dl Vehnäjauhoja
1/2 dl Perunajauhoja
1 1/2 tl Leivinjauhetta
Vuoka: Pyöreän vuoan halkaisija 26-28cm
N.30 henkilölle
10 Munaa
4 dl Sokeria
4 dl Vehnäjauhoja
1 dl Perunajauhoja
1 1/2 tl Leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sihtaa jauhot siivilän läpi muna-sokerivaahtoon, varovasti.
Älä kopsauttele astiaa!
Täytä 2/3 voidellun ja korppujauhotetun vuoan.
Paista 175 asteessa n.40 min. Isoa kakkua suosittelen 150 asteessa ja vähän kauemmin paistoaikaa. Jos pinta tummuu liikaa, laita leivinpaperi päälle.
Kommentit
Lähetä kommentti