Täytetyt suklaamarengit


Ensimmäinen marenki kokeiluni. Näöltä ei täydellisiä mutta maku oli suussa sulava :P

3 Valkuaista
2 dl Sokeria
1 tl Vaniljasokeria
30g Tummaa suklaata
200g Vanilja tuorejuustoa

Erottele laakeaan metallikulhoon valkuaiset.
Lisää sokerit.
Vatkaa seosta sähkövatkaimella hiljalleen poreilevassa vesihauteessa, kunnes se on kädelle kuumaa (itse laitoin tiskialtaaseen kuumaa vettä...ei tullut ehkä tarpeeksi kuumaa seoksesta...). Nosta kulho pöydälle ja jatka vatkaamista, kunnes seos on kiiltävää ja sitkeää.

Pursota tai lusikoi vaahdosta leivinpaperille uuninpellille nappeja.
Valuta tippa sulatettua suklaata nappien pinnalle. Marmoroi pyöräyttämällä suklaata esim. cocktailtikulla.

Paista 150 asteessa n.20 min. Sammuta uuni, avaa luukku (unohdin avata luukun kokonaan..) ja anna marenkien jäähtyä jälkilämmössä.

Täytä marengit tuorejuustolla.










Kommentit

Suositut tekstit