Pätkismuffinsseja valkosuklaakuorrutuksella


150g Voita
1 1/2 dl Sokeria
2 Munaa
3 1/2 dl Vehnäjauhoja
2 tl Leivinjauhetta
2 1/2 rkl Tummaa kaakaojauhetta
1 1/2 dl Maitoa
1 pss Minipätkiksiä

Kuorrutus;
2 dl Vispikermaa
100g Valkosuklaata

Koristeet;
Mini vaahtokarkkeja
Värikkäitä koristelurakeita

Leikkaa puolet pätkis-pussin suklaista rouheeksi ja säästä loput muffinssien sydämiksi.
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan maidon kanssa. (siivilöin jauhot ettei kaakaojauhe jää kokkareiseksi)
Lisää lopuksi pätkisrouhe nuolijalla sekoittaen. (Meinasin kokonaan unohtaa lisätä rouheen, mutta vuokiin laittaessani mini-pätkikset niin muistin rouheen, joten lisäsin vasta jälkeen päin.)

Nosta lusikalla nokare taikinaa vuokaan, aseta yksi mini-pätkis ja peitä taikinalla.

Paista 225 asteessa n.12-15 min.

Kun muffinssit on jäähtyneet, niin vatkaa vispikerma ja lisää sulatettu valkosuklaa joukkoon. Pursota muffinssien päälle ja koristele.










Kommentit

Suositut tekstit