Marianne juustokakku
175g Kaurakeksiä
4 kpl Marianne keksejä
n.75g Voita tai margariinia
Täyte:
2,5 dl Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200g Philadelphia maustamatonta tuorejuustoa
160g Philadelphia Marabou maitosuklaa tuorejuustoa
1 pss Marianne chrush
6 Liivatelehteä
0,5 dl Vettä (tai3 tl liivatejauhetta + 3 rkl vettä. Kaapistani ei löytynyt liivatelehtiä niin sillä käytin jauheena)
Koristelu:
Mini pätkis-patukoita, konvehtia, sulatettua tummaata suklaata
| Liivatejauhe+vesi-seos |
Murskaa keksit ja sekoita sulatettu voi sekaan. Painele keksitaikina irtopohjavuoan pohjalle, jonka pohjalle on pingotettuna leivinpaperi (itse käytin 20cm vuokaa, että saan kakusta korkeampi).
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota vaniljakastike. Sekoita sen joukkoon tuorejuustot ja marianne chrush.
Kiehauta vesi ja sulata liivatelehdet. Sekoita pienissä erissä ohuena nauhana hitaasti vatkaten täytevaahtoon. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle.
Hyydytä jääkaapissa 3-4 tuntia, mieluiten yön yli.
Irrota sitten vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.
Koristele lopuksi kakku.
Kommentit
Lähetä kommentti