Juusto- ja kinkkusarvet
Näiden teko kävi yllättävän helposti ja nopeasti. Itse tein taikinan kaksin kertaisena, tällä ohjeella tulee 16 kpl.
2 dl Emmental juustoraastetta
4 dl Vehnäjauhoja
2 tl Leivinjauhetta
1/2 tl Suolaa
1 prk Kermaviiliä
1/2 dl Öljyä
Täyte;
1 1/2 dl Emmental juustoraastetta
Kinkkusuikaleita
Sekoita juustoraaste, vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola keskenään.
Lisää kermaviili ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmista n.1/2 cm:n paksuinen levy.Leikkaa taikinapyörällä levyt kahdeksaan lohkoon. Laita juustoraastetta tai kinkkusuikaleita (itse laitoin lisäksi hieman juustoraastettakin) täytteeksi jokaisen lohkon leveämpään päähän. Rullaa sarviksi.
Voitele munalla ja halutessasi voit laittaa juustoraastetta pinnalle.
Paista 200 asteessa n.10-15 min.
Näihin juustosarviin kokeilin täytteeksi Amerikan paprika tuorejuustoa ja Ylikypsä loimukinkkua.
Kommentit
Lähetä kommentti