Broileri-TexMex voileipäkakku









Tein ensimmäisen voileipäkakkuni ja löysin sopivan tulisen Halloween teemaan, antoi mukavan pienen "potkun" suussa kun söi sitä.







36 palaa täysjyväpaahtoleipää

Broileritäyte;
                    450g Maustamattomia broilerinfileesuikaleita
                    1/2 tl Suolaa
                    1/2  tl Mustapippuria
                    1 tlk (320g) Salsa mexicana-meksikolaiskastiketta
                    1 tlk (300g) Juustodippiä

Guacamoletäyte;
                    1/2 tlk (à 300g) Guacamoledippiä
                    1 Punainen paprika

Kostutus;
                    1,5 dl Vettä
                    1/2 Sitruunamehua

Kuorrutus;
                    1/2 tlk Guacamoledippiä
                    150g Ranskankermaa

Koristeeksi;
                    1 Keltainen paprika
                    Punaisia ja keltaisia kirsikkatomaatteja
                    Punasipuli
                    Jääsalaattia
                    Jokin puna lehtinen salaatti (en muista nimeä mutta korjaan sen tähän kun muistan)
                    Herneenversoja
                    Nachoja

Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä. Mausta ne suolalla ja mustapippurilla. Hienonna lihat leikkuulaudalla. Sekoita joukkoon salsakastike ja juustodippi. Kuutioi punainen paprika.

Leikkaa leipäviipaleista reunat ohuelti pois. Lado tarjoiluvadille 9 leipäviipaletta. Kostuta leivät sitruunavedellä. Levitä päälle puolet broileritäytteestä. Lisää toinen kerros ja kostuta.
Levitä päälle puolet guacamoledipistä ja ripottele päälle paprikakuutiot. Lisää kolmas leipäkerros. Kostuta ja täytä lopulla broileritäytteellä. Lado vielä neljäs leipäkerros ja kostuta.


Suojaa kakku tuorekelmulla. Paina kerroksia kevyesti yhteen. Nosta kakku kylmään yöksi.

Sekoita guacamoledippi ja ranskankerma. Levitä kuorrutus kakun reunoille ja pinnalle.
Laita kakun päälle koristeita runsaasti.














Kommentit

Suositut tekstit