Suklaakermakakku


Suklaakakkupohja 2

Täyte 1;
      2dl Vispikermaa
             Mariannerouhetta

Täyte 2;
      2 dl Vispikermaa
              Pätkisrouhetta

Maitosuklaakuorrute;
      130g Maitosuklaata
      3/4 dl Kuohukermaa

Kostutus;
     Maitoa

Kakun täyttämisen jälkeen sivele marmeladia kakun päälle.
Paloittele suklaa lautaselle ja sulata mikrossa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen. Palaa helposti!!
Lämmitä kerma kattilassa, ei saa kiehua! Mutta selvästi kättä lämpimämpää. Ota kattila liedeltä ja kaada suklaasula. Sekoita tasaiseksi, tarvittaessa käytä liedellä jälkilämmöllä. Lisää nokare voita kiiltoa lisäämään. Jäähdytä hetki ja levitä kakun päälle.

Kommentit

Suositut tekstit