Kaneliässät
200g Leivonta margariinia
2 dl Sokeria
2 Kananmunaa
5 dl Vehnäjauhoja
2 tl Leivinjauhetta
Kanelia
Pinnalle;
Sulatettua maito- ja valkosuklaata
Mini vaahtokarkkeja
Värikkäitä strösseleitä
(2 rkl Sokeria, 2 tl Kanelia)
Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.
Lisää joukkoon munat yksitellen hyvin vatkaten.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää se taikinaan.
Otin pienen määrän toiseen kuppiin ja kokeilin Mariannerouhetta, ihan hyviltä ne maistui.
Anna taikinan jähmettyä viileässä.
Tein pikkuleivät pursottimella.
Paista 200 asteessa, n.7-10 minsaa.
S-muotoisten teko;
Leivo taikinasta ohut tanko. Leikkaa n.8cm pituisia pötköjä.
Kierittele pötköt sokeri-kaneliseoksessa ja muotoile ässiksi.
Kommentit
Lähetä kommentti