Letut, pannarit, köyhät ritarit

Mustikkapannukakku

1 l Kevytmaitoa
4 Kananmunaa
5 dl Vehnäjauhoja
1/2 dl Juoksevaa kasvisrasvaseosta
1 tl Suolaa
1 tl Kardemummaa

n.200g Mustikoita, pakaste
2 rkl Sokeria

Vatkaa kierrevatkaimella maidon joukkoon loput taikinan ainekset. Anna turvota n.30 minsaa. Kaada taikina leivinpaperille vuorattuun uunipannuun. Ripottele jäiset mustikat ja sokeri taikinan pinnalle. Paista 225 asteisessa uunissa n.30 minsaa.



Tarjottu Vaahtoutuvaa mansikkakermaa ja tummaa suklaata.
Päälle sopisi myös hyvin Vaniljajäätelö.



Köyhät ritarit
3/2017 Poikani pyysi synttäreilleen näitä. 
















Pinaattiletut

7/2017 

















Kommentit

Suositut tekstit