Kolmikerroksinen Suklaa-Juustokakku



Kolmikerroksinen Suklaa-Juustokakku
Pohja;
       390g Domino-keksejä, täyte poistettuna
       210g Voita, sulatettuna


Täyte;
       1 1/4 dl Vettä
       2 rkl Liivatejauhetta
       800g Philadelphia-tuorejuustoa, maustamaton
       2 1/2 dl Maitoa
       2 1/2 dl Sokeria
       120g Valkoista suklaata
       120g Maitosuklaata
       120g Tummaa suklaata
       5 dl Kermaa, vaahdotettuna

Koristeeksi;
       Kermavaahtoa, suklaakastike, suklaa roudetta.

Murskaa Domino-keksit. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Laita massa leivinpaperoituun pienehköön irtokakkupohjavuokaan. (Näin saat kakkuun lisää korkeutta. Voit myös tuplata annoksen, jos käytät isompaa vuokaa) Paina massa tasaiseksi. Laita pohja jääkaappiin n.30 min ja tee sillä aikaa täyte.
Laita kulhoon vesi, ripottele liivatejauhe päälle ja anna seistä.
Seuraavaksi sekoita Philadelphia-juusto ja sokeri kuohkeaksi massaksi. Lisää joukkoon maito ja sekoita. Jaa tuorejuustomassa kolmeen eri kulhoon.
Liivatejauhe vedellä
Sulata liivatevesihauteessa niin että se sulaa.
Sulata suklaat erillisissä kulhoissa mikrossa. Sekoita jokaiseen tuorejuustokulhoon eri suklaat. Jaa liivate jokaiseen kolmeen kulhoon. 
Jaa valmiiksi vaahdotettu kermavaahto kolmeen osaan ja lisää kuhunkin kuppiin (itselle tuli ilmeisesti jokin ajatuskatkos ja vaahdotin 5 dl vispikermaa). Sekoita kukin täyte hyvin sekaisin. 
Lisää ensin valkosuklaa täytekerros kakkupohjan päälle, laita jääkaappiin n.20 min. Sen jälkeen kaada maitosuklaakerros ja laita kakku hetkeksi jääkaappiin. Lisää lopuksi tummasuklaakerros.
Anna kakun olla hyvin kelmuun käärittynä jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli. Koristele haluamallasi tavalla.












Kommentit

Suositut tekstit