Kolmikerroksinen Suklaa-Juustokakku
Kolmikerroksinen Suklaa-Juustokakku
Pohja;
390g Domino-keksejä, täyte poistettuna
210g Voita, sulatettuna
Täyte;
1 1/4 dl Vettä
2 rkl Liivatejauhetta
800g Philadelphia-tuorejuustoa, maustamaton
2 1/2 dl Maitoa
2 1/2 dl Sokeria
120g Valkoista suklaata
120g Maitosuklaata
120g Tummaa suklaata
5 dl Kermaa, vaahdotettuna
Koristeeksi;
Kermavaahtoa, suklaakastike, suklaa roudetta.
Murskaa Domino-keksit. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Laita massa leivinpaperoituun pienehköön irtokakkupohjavuokaan. (Näin saat kakkuun lisää korkeutta. Voit myös tuplata annoksen, jos käytät isompaa vuokaa) Paina massa tasaiseksi. Laita pohja jääkaappiin n.30 min ja tee sillä aikaa täyte.
Laita kulhoon vesi, ripottele liivatejauhe päälle ja anna seistä.
Seuraavaksi sekoita Philadelphia-juusto ja sokeri kuohkeaksi massaksi. Lisää joukkoon maito ja sekoita. Jaa tuorejuustomassa kolmeen eri kulhoon.
| Liivatejauhe vedellä |
Sulata liivatevesihauteessa niin että se sulaa.
Sulata suklaat erillisissä kulhoissa mikrossa. Sekoita jokaiseen tuorejuustokulhoon eri suklaat. Jaa liivate jokaiseen kolmeen kulhoon.
Jaa valmiiksi vaahdotettu kermavaahto kolmeen osaan ja lisää kuhunkin kuppiin (itselle tuli ilmeisesti jokin ajatuskatkos ja vaahdotin 5 dl vispikermaa). Sekoita kukin täyte hyvin sekaisin.
Lisää ensin valkosuklaa täytekerros kakkupohjan päälle, laita jääkaappiin n.20 min. Sen jälkeen kaada maitosuklaakerros ja laita kakku hetkeksi jääkaappiin. Lisää lopuksi tummasuklaakerros.
Anna kakun olla hyvin kelmuun käärittynä jääkaapissa muutaman tunnin tai yön yli. Koristele haluamallasi tavalla.
Kommentit
Lähetä kommentti