Muumikakku
Kakkupohja; Kääretorttupohja
Kostutus; Sprite
2 kpl Digestivekeksiä
6 dl Vispikermaa
Mustaa marsipaania
Täyte 1; Suklaamousse + pakaste vadelmia
6 dl Vispikermaa
200g Maustamatonta tuorejuustoa
0,5 prk Mascarponea
5 Liivatelehteä
300g Maitosuklaata
Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.
Vatkaa kerma, lisää tuorejuustot.
Sulata suklaa ja lisää joukkoon.
Sulata liivatteet kuumassa vedessä ja lisää sekaan.
Suklaamousse |
Täyte 1 |
Täyte 2;
1 prk pieniä ananaksen paloja
1/2 prk Mandariinilohkoja
2 dl Vispikermaa
100g Sitruunarahka
n.1/2 dl Vaniljakreemijauhetta
Sokerikreemin kun olin saanut laivan ympärille levitettyä niin kakun pinnalle levitin itse tekemääni mustikkahilloa sekä keksit murskasin rantahietikoksi. Tämän jälkeen päälle laitoin vielä sinisen kiilteen.
3 Liivatelehteä
3 1/2 dl Vettä
2 rkl Sokeria
2 tl Sitruunamehutiivistettä
Pieni loraus sinistä elintarvikeväriä
Laita liivatteet kylmään veteen.
Kuumenna 1 dl vettä kiehuvaksi ja sekoita joukkoon sokeri ja liotetut liivatteet.
Yhdistä lopun veden kanssa, kun sokeri on sulanut. Lisää sitruunatiiviste ja värjää siniseksi. Anna hyytyä jääkaapissa n.1,5h. Levitä kakun pinnalle.
Tämän jälkeen annoin kakun olla yön yli jääkaapissa ja seuraavana päivänä päällystin laivan marsipaanilla ja pursotin vispikermat ympärille ja muut koristeet lisäsin lopuksi.
Kommentit
Lähetä kommentti